olistiki-therapeia-2
Βελονισμός

Κόστος: 20€ - 80€ / Διάρκεια: 30′ - 90'

Ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο, η οποία ελαττώνει τα σημάδια του γήρατος και ενεργοποιεί την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος του προσώπου. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και ίσως χρειαστεί να τοποθετηθούν και κάποιες βελόνες στο σώμα. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 συνεδρίες, 2 φορές την εβδομάδα. Συντήρηση 1 συνεδρία το μήνα.

Shiatsu

Κόστος: 50€ / Διάρκεια: 60′

Tο σιάτσου προσώπου είναι ένας συνδυασμός πιέσεων, μαλάξεων και διατάσεων με συγκεκριμένη φορά και ρυθμό. Μπορεί να εφαρμοστεί μαζί με προϊοντικές θεραπείες ή και μόνο του σε στεγνό δέρμα.
Ενδείκνυται για:
- ρυτίδες,
- μαύρους κύκλους,
- σακούλες κάτω από τα μάτια,
- διαταραχές στην επιδερμίδα του προσώπου,
- πονοκεφάλους,
- ημικρανίες,
- άγχος,
- αϋπνίες,
- μυϊκούς σπασμούς,
- σφίξιμο δοντιών,
- βλεφαρόπτωση, και
- πάρεση του προσωπικού νεύρου.

Rejuvance

Κόστος: 50€ / Διάρκεια: 60′

Το Rejuvance (Ρεζουβάνς) είναι ένα ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Η θεραπευτική τεχνική του δεν χρησιμοποιεί λάδια, κρέμες ή άλλα σκευάσματα ούτε μηχανήματα. Βασίζεται σε τεχνικές που απευλευθερώνουν τον συνδετικό ιστό και τους μύες του προσώπου, καθώς και απάλυνση ρυτίδων που δημιουργούνται από συσπάσεις μυών, οι οποίες σχετίζονται με τις χαρακτηριστικές εκφράσεις του προσώπου του κάθε ανθρώπου. Μία ολοκληρωμένη θεραπεία περιλαμβάνει 6 συνεδρίες, μία φορά την εβδομάδα. Συντήρηση 1 συνεδρία το μήνα.

Κρυσταλλοθεραπεία

Κόστος: 50€ - 80€ / Διάρκεια: 60′ - 90′

Είναι μια μέθοδος με αρχαία παράδοση που έχει σκοπό να απαλύνει τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο. Η επίδραση των ορυκτών στον οργανισμό έγκειται στην ηλεκτρομαγνητική δύναμη που διαθέτουν και εξαιτίας αυτής η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να διεισδύσει σε κάποιες περιοχές του σώματος μέσω λεμφικών υγρών. Επίσης, μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές θεραπείες.

Hot stone massage

Κόστος: 50€ / Διάρκεια: 90′

Το μασάζ με ζεστές πέτρες συμπληρώνει το κλασικό μασάζ με έλαια. Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται λέγονται βασάλτες και είναι συνήθως μαύρες ηφαιστειακές πέτρες. Οι ζεστές πέτρες μπορούν να διατηρούν τη θερμότητά τους για πολλή ώρα, άρα χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν μία πλειάδα σωματικών και ψυχολογικών ενοχλήσεων. Ως τέτοιες θεωρούνται το έντονο στρες, η κατάθλιψη, η δυσμηνόρροια, η ισχιαλγία, οι βλάβες στο μυϊκό σύστημα, οι βλάβες στα οστά και στο κυκλοφορικό σύστημα. Επιπλέον, το μασάζ με ζεστές πέτρες βελτιώνει την εικόνα του δέρματος, καθώς το καθιστά πιο απαλό και ελαστικό.

Reflex point massage

Κόστος: 30€ - 50€ / Διάρκεια: 45' - 90′

Η βασική θεωρία πίσω από τη ρεφλεξολογία είναι ότι υπάρχουν ορισμένα σημεία ή “αντανακλαστικές περιοχές” στα πόδια, τα χέρια, τα αυτιά και το πρόσωπο που συνδέονται ενεργά με συγκεκριμένα όργανα και μέρη του σώματος μέσω ενεργειακών διαύλων στο σώμα. Εμείς σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε και τον αντανακλαστικό χάρτη της πλάτης. Η πίεση στα αντανακλαστικά σημεία βοηθά, επίσης, στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και διεγείρει την απελευθέρωση ενδορφινών που συμβάλλουν στη μείωση του πόνου και του στρες.

Αρωματοθεραπεία

Κόστος: 50€ / Διάρκεια: 90′

Η αρωματοθεραπεία θεωρείται εξαιρετικά απολαυστική. Τα αιθέρια έλαια μέσω της όσφρησης και της απορρόφησης από το δέρμα κατά τη μάλαξη διεγείρουν συγκεκριμένα νεύρα και στέλνουν κύματα στην περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει τη μνήμη και το συναίσθημα. Με βάση τον τύπο του ελαίου, το αποτέλεσμα στο σώμα μπορεί να είναι χαλαρωτικό ή διεγερτικό. Επίσης, αλληλεπιδρούν με τις ορμόνες και τα ένζυμα και προκαλούν αλλαγές στην αρτηριακή πίεση, τους παλμούς και άλλες σωματικές λειτουργίες. Το άρωμα ορισμένων ελαίων μπορεί ενδεχομένως να οδηγεί τον οργανισμό στην παραγωγή ουσιών που καταπολεμούν τον πόνο.

olistiki-therapeia-1
olistiki-therapeia-3
Σουηδική μάλαξη

Κόστος: 40€ / Διάρκεια: 45′

Η Σουηδική μάλαξη αποτελεί τη βασική γνώση για κάθε θεραπευτή. Διακρίνεται σε Σουηδική Ηρεμιστική μάλαξη και σε Σουηδική Μάλαξη Κυτταρίτιδας. Η συνολική διάρκεια μιας συνεδρίας δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 45 λεπτά, διότι ενδέχεται να κουράσει το μυϊκό και το νευρικό σύστημα του δέκτη. Οι συνεδρίες μπορούν να προγραμματίζονται ακόμα και κάθε δεύτερη μέρα. Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το βαθμό του προβλήματος και τα αποτελέσματα της μάλαξης από άτομο σε άτομο. Προσφέρει καλύτερη οξυγόνωση των ιστών. Διέγερση της λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος. Μυϊκή χαλάρωση και βελτίωση του μυϊκού τόνου. Ανακούφιση από πόνους και εντάσεις. Αιμάτωση, θρέψη και αύξηση της ελαστικότητας των μυών.

Λεμφική μάλαξη

Κόστος: 40€ / Διάρκεια: 45′

Η λεμφική μάλαξη είναι μία εξειδικευμένη τεχνική χειρομάλαξης η οποία εφαρμόζεται με πολύ ήπιους, συγκεκριμένους και ως επί το πλείστον κυκλικούς χειρισμούς. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και σαν στόχο έχει να διεγείρει και να κινητοποιήσει με φυσικό τρόπο το λεμφικό σύστημα. Η λεμφική μάλαξη ενδύκνειται σε περιπτώσεις με αίσθημα κούρασης και βάρους στα πόδια. Σε κατακράτηση υγρών στο σώμα και στο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (αντιμετώπιση των πρησμένων άκρων). Για ενίσχυση της αποτοξίνωσης του οργανισμού, ενεργοποίηση του μεταβολισμού και στη θεραπεία της κυτταρίτιδας.

Fitness massage

Κόστος: 40€ - 60€ / Διάρκεια: 45′ - 90'

Είναι ένας συνδυασμός ορθοσωμικών ασκήσεων και μάλαξης στους εν ενεργεία μύες. Το αποτέλεσμα είναι σμίλευση και τόνωση ταυτόχρονα. Εφαρμόζεται 2 φορές την εβδομάδα για 6 εβδομάδες. Συνδυάζεται με ραδιοσυχνότητες και προϊοντικές θεραπείες.

“Ολιστικές” γιατί αναζωογονούν σώμα και πνεύμα. Οι θεραπείες που προσφέρουμε βοηθούν τον άνθρωπο στο σύνολο του και κυρίως από μέσα προς τα έξω. Η φυσική ομορφιά και λάμψη επιτυγχάνεται με την απομάκρυνση του καθημερινού στρες των βλαβερών συνηθειών μας.
ΑΣ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας